کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

ما اینجا هستیم تا به سوالات شما پاسخ دهیم و شما را در مسیر داشتن لبخندی زیبا و درخشان همراهی کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر، در بخش نظرات، کامنت بگذارید.

درمان پوسیدگی دندان: کامپوزیت دندانی برای ترمیم دندانهای دچار پوسیدگی یا تخریب به دلیل عفونت استفاده می‌شود.

کامپوزیت دندان نه تنها ظاهر دندان را بهبود می‌بخشد، بلکه مشکلاتی مانند ترک، شکستگی‌های کوچک، فاصله‌های کم بین دندان‌ها و تغییر رنگ دندان را نیز اصلاح می‌کند.

رعایت توصیه‌های دندانپزشک در مورد نحوه مراقبت از کامپوزیت دندان و رعایت بهداشت دهان و دندان موجب افزایش دوام و ماندگاری کامپوزیت می‌شود.

کامپوزیت تنها می تواند نامرتبی های خفیف دندانی را برطرف کند. در صورتی که دندان های شما خیلی نامرتب باشند در ابتدا انجام ارتودنسی به شما پیشنهاد می شود.

سپس، دندانپزشک از یک پالت رنگبندی برای انتخاب رنگ با تناژ مناسب پرکننده کامپوزیت استفاده می‌کند. حتی در برخی موارد، برای سطوح داخلی و خارجی دندان، ممکن است تن رنگ‌های مختلفی از کامپوزیت انتخاب شود تا ترمیم به شکلی طبیعی‌تر انجام شود. بعد از انتخاب رنگ مراحل کامپوزیت دندان عبارتند از:

هنگامی که ماده باندینگ روی سطح دندان قرار گرفت، آن را به مدت ۱۰ تا ۲۰ ثانیه در معرض نور کیور قرار می‌دهد. نور باعث تحریک کاتالیزور موجود در عامل باندینگ می شود. این باعث سخت شدن عامل باندینگ و ایجاد پیوند میکرومکانیکی با سطح دندانی اسید شویی می‌ شود.

سیالیت بالا و ثبات رنگ در این کامپوزیت‌ها از ویژگی‌های این محصول محسوب می‌شود.

تنش و استرس: تنش‌های روانی و استرس قبل از درمان نیز می‌تواند احساس درد را تشدید کند. بیماران مضطرب ممکن است حساسیت بیشتری به درد داشته باشند.

این ماده در واقع مخلوطی از ذرات مختلف از جمله گلاس، کوارتز و رزین آکریلیک است.

از آنجا که ونیر کامپوزیت درمانی ضروری نیست و بیشتر جنبه زیبایی دارد، دندانپزشکان توصیه می‌کنند مادران باردار این روکش‌ها را پس از زایمان نصب کنند تا سلامتی مادر و جنین حفظ شود. کامپوزیت دندان در دوران بارداری به خودی خود ضرری ندارد، اما ممکن است حساسیت و نیاز به مسکن ایجاد کند که برای جنین مضر است.

از بهترین مارک‌های کامپوزیت دندان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

برندهای مختلف، طول عمر و استحکام متفاوتی نیز دارند. درنتیجه هزینه آن‌ها متفاوت شرایط کامپوزیت دندان است.

برای اینکه بفهمیم مراحل کامپوزیت دندان چگونه است باید از اولین قدم شروع کنیم. در مرحله اول، دندانپزشک به خوبی دندان‌های شما را بررسی کرده و در صورت مشکلاتی از قبیل پوسیدگی ابتدا برای رفع این مشکلات اقدام کنید. همچنین دندانپزشک با توجه به شرایط فک و دندان‌هایتان مشورت‌های لازم درباره انجام کامپوزیت را به شما می‌دهد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *